2015 – 15&17 mei – Daknam, Bornem en Steendorp


17/5 – Dit lang weekend zit er op, maar ‘t is goed geweest : op een zeer zonnige vrijdagnamiddag op verkenning in Steendorp geweest, en vandaag om 5u opgestaan om in Bornem in de buurt van het kasteel van Marnix Van Sint-Aldegonde te genieten van het ochtendgloren. Twee reigers en een aantal waterkiekens en eenden waren ook van de partij. Daarna, om half tien opgedoken in de Daknamse Meersen in het gezelschap van enkele dames. Het thema was macro-fotografie. Altijd een goede gelegenheid om rond te kruipen in een berm of een slijkpoel. Zonder foto-apparaat zouden de mensen zich vragen stellen, de wenkbrauwen fronsen, de politie bellen, maar zo gauw je een apparaat bij hebt, mag je dat allemaal doen, en krijg je zelfs goedkeurende blikken en groeten. Wie zin heeft om ook eens mee te kruipen geeft maar een seintje : we trekken er regelmatig op uit :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>