2015 – 26 april – Kalkense Meersen


26/4 – Deze morgen gingen we wandelen in de Kalkense Meersen. Het natuurgebied de Kalkense Meersen, gelegen tussen de dorpskernen van Kalken, Overmere, Uitbergen, Schellebelle en Wetteren, is een uitgestrekt meersengebied met een zeer rijke natuur. Het was zwaar bewolkt, met soms al eens een zonnetje, maar het bleef droog. Het was aangenaam wandelweer.
De Kalkense Meersen worden gesaneerd. Het is een groot project maar we zijn er van overtuigd dat Natuurpunt ook dit natuurgebied in alle eer zal herstellen en ontsluiten. Dit is dus een preview :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>