2015 – 18 april – Stekene, ‘t Gelaag


19/4 – We’re back. En ’t is lente! Elke dag dat de zon schijnt, zouden we alles moeten laten vallen waar ’t valt, de eventuele vrienden, partners, kinderen en kleinkinderen en honden ramasseren en de natuur intrekken. Ergens afspreken en gaan wandelen waar ’t mooi is. Geen mars, maar ieder op z’n eigen tempo, een wandeling van een paar uur. Die met kinderen en zij die fotograferen trager, de anderen sneller maar hier en daar pauzerend, zodat we allemaal op ’t eind ongeveer op ’t zelfde moment aankomen aan een gezellig terrasje. Nog iets drinken, nog een uurtje zeveren en dan tegen de middag naar huis. Een zaterdagmorgen dus, van 9 tot 12. Wie deze interesse deelt moet het maar laten weten. Misschien kunnen we eens met een groepje afspreken als ze op vrijdag mooi weer voorspellen voor de volgende dag om ’t voorgaand scenario effectief uit te voeren. In afwachting, een korte presentatie van een mooi plekje : ’t Gelaag in Stekene, op zowat 25 km van Antwerpen, een natuurgebied dat beheerd wordt door Natuurpunt. Met een prachtig wandelpad rondom. Een aanrader dus, ook om op eigen houtje te doen! Alle info bij de man met de zonnebril.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>